FANEFOD TIL 1, 2 og 3 FANER

Fra 3.368,75 kr. pr. stk.

Nulstil
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Fanefoden leveres i to varianter, som vist, begge er til normale fane stænger på Ø 35 mm. og i messing til en stang og i træ og messing til to stænger.

Foden til 3 stænger er den samme som den viste til 2 stænger, blåt med et extra rør i midten. Det skal bemærkes, at børnestængerne bør have en filt eller gummi krave for at stå fast og lige (ikke tilbehør) da denne stang kun er Ø ca 19 mm.
HUSK.: at ved fødder til brug af flere stænger, skal stængerne være samme diameter og længde, og fanerne bør have samme størrelse, hvis ikke, så kan foden vælte på grund af uligevægten.

Klauber-Flag kan ikke levere faneføder til flere end 3 stk en sådan fod vil blive for stor og for klodset da fanerne har en lille hældning og derfor let vil kunne vælte. Der skal da købes faneføder til det faktiske antal.

Foden passer til alle stænger.
BEM.:
Fod og evt. stang leveres i to pakker. Pakken med foden vejer 15 – 20 kg. Hvilket giver en fragtpris hos Danske Vognmænd på ca 800,00 kr. Denne fragt er medregnet i prisen på selve fanefoden, derfor tillægges kun normal fragt.
Hvis der bestilles og afregnes fra hjemmesiden betales kun normal fragt.

Du kunne også være interesseret i...