Reklameflag

Reklameflag med eget logo. Her kan du bestille dit eget firmaflag i en god kvalitet. Et reklameflag i en god kvalitet, skaber synlighed og troværdighed omkring virksomheden.
Her kan du også bestille en camping vimpel, hvis du har en campingplads. Vimplerne kan bestilles med forskellige stjerner.
TILBUD: Sælges kun i det antal der er noteret, og efter “først til mølle” princippet. Alle tilbud på hjemmesiden afregnes kontant med kort..

Viser alle 3 resultater

Reklameflag bruges for det meste af firmaer, og udskiftes med Dannebrogsflag på mærkedage. Reklameflaget må hænge døgnet rundt, og er hermed en pryd for firmaet samtidigt med, at det pynter i helheden omkring firmaet. Reklameflaget bør ikke hejses, hvis det er itu, snavset eller falmet, dette signalerer et forkert billede af firmaet som helhed.

Det vil derfor være en fordel at have et ekstra sæt reklameflag til udskiftning, når de gamle er til reparation eller vask. Jo oftere flagene repareres og vaskes, jo længere tid holder disse.

Det er jo næsten umuligt at forudsige, hvor længe reklameflaget kan holde, før det skal repareres, dette er meget afhængig af vejret og stangens placering. Hvis det regner og blæser meget samtidig, slides flaget hurtigt. Husk at flaget blafrer 24 timer i døgnet, også om natten. Det betyder også noget, hvis der er meget turbulens omkring stangen forårsaget af høje træer eller bygninger.

DIGITAL-print

DIGITAL-print er den nyeste måde at fremstille reklameflag på. Farverne overføres elektronisk fra PCer til selve flagdugen, hvilket bevirker, at vi nu ikke skal tage højde for antal farver, da alle farver overføres samtidig. Alt hvad der kan scannes ind, eller tegnes i din almindelige PC kan komme på flag.

Kan farven holde:

Teknologisk Institut DK har testet denne trykmetode, og på en skala fra 0-5 ligger almindelig vask, regnvejr og saltvand på 4,5 på skalaen. Lysægtheden (UV) ligger på omkring 4 på samme skala.

Klauber-Flag kan nu tilbyde digital print, med 100% gennemtryk, det vil sige at du ikke kan se forskel på forsiden og bagsiden.

Hvilke materialer benyttes:
Polyester i 155 gr. pr. m².