Reklameflag

Reklameflag med eget logo (kun bordflag og klubflag). Her kan du bestille dit eget firmaflag i en god kvalitet. Et reklameflag i en god kvalitet, skaber synlighed og troværdighed omkring virksomheden. Her kan du også bestille en camping vimpel, hvis du har en campingplads, eller klubstander til bådklubben.
Men det er vigtigt at læse teksten nederst på denne side før du køber.
TILBUD.: Prøv at se om dit national flag er på tilbud, ved at søge under luppen øverst til højre. Derefter vælger du nation og størrelse – er du heldig ??

Viser alle 6 resultater

Reklameflag bruges for det meste af firmaer, og udskiftes med Dannebrogsflag på mærkedage. Reklameflaget må hænge døgnet rundt, og er hermed en pryd for firmaet samtidigt med, at det pynter i helheden omkring firmaet. Reklameflaget bør ikke hejses, hvis det er itu, snavset eller falmet, dette signalerer et forkert billede af firmaet som helhed.

Det vil derfor være en fordel at have et ekstra sæt reklameflag til udskiftning, når de gamle er til reparation eller vask. Jo oftere flagene repareres og vaskes, jo længere tid holder disse.

Det er jo næsten umuligt at forudsige, hvor længe reklameflaget kan holde, før det skal repareres, dette er meget afhængig af vejret og stangens placering. Hvis det regner og blæser meget samtidig, slides flaget hurtigt. Husk at flaget blafrer 24 timer i døgnet, også om natten. Det betyder også noget, hvis der er meget turbulens omkring stangen forårsaget af høje træer eller bygninger.

FREMSTILLING AF SKITSE

Hvis Klauber-Flag laver et logo eller en tekst, må denne IKKE benyttes af kunden, såfremt kunden IKKE lægger bestillingen hos Klauber-Flag. Prisen for fremstilling af kundens design, er forskellig fra job til job, og starter ved 500,00 kr + moms. Prisen for kundens design er gratis når Klauber-Flag modtager bestillingen. Såfremt kunden benytter anden leverandør til ordren, og ikke har Klauber-Flags tilladelse til at benytte det design som Klauber-Flag har fremstilt, forbeholder Klauber-Flag sig ret til at afregne for tidsforbruget ved fremstillingen af kundens design, dog mindst 500,00 kr. +moms

PÅSYET LOGO

En gengivelse af et våbenmærke på et flag, hvor ikke blot farverne, men også motivet gengives, således at flaget simpelt hen er våbenskjoldet på flagdug, kaldes et banner. Disse farver, på banneret eller flaget, kaldes også for “motivet”, er for det meste er disse applikeret (påsyet) på, og for de mere avanceredes motivers vedkommende vil disse være påtrykte eller i dag printet.
Obs.: Såfremt flaget er korrekt produceres efter dagens normale normer, og det iøvrigt lever op til vores standard, tages dette ikke retur før forudgående aftale, og evt. med reducering af beløbet.
Hvis du får fremstillet og/eller leveret er special produceret flag, tages dette ikke retur.

DIGITAL-print

DIGITAL-print er den nyeste måde at fremstille reklameflag på. Farverne overføres elektronisk fra PCer til selve flagdugen, hvilket bevirker, at vi nu ikke skal tage højde for antal farver, da alle farver overføres samtidig. Alt hvad der kan scannes ind, eller tegnes i din almindelige PC kan komme på flag.

Kan farven holde:

Teknologisk Institut DK har testet denne trykmetode, og på en skala fra 0-5 ligger almindelig vask, regnvejr og saltvand på 4,5 på skalaen. Lysægtheden (UV) ligger på omkring 4 på samme skala.

Klauber-Flag kan nu tilbyde digital print, med 100% gennemtryk, det vil sige at du ikke kan se forskel på forsiden og bagsiden.

Hvilke materialer benyttes: Vævet suprem polyester i 155 gr. pr. m². (ligner uld fra gamle dage).