DANNEBROGSSTANDER – Den normale

Fra 175,00 kr. pr. stk.

Nulstil

Standerens oplysninger

AFSENDES: Fra lager

FORHOLD: Alle standere er 50 cm høje, og længden er 1/3 af stang højden.
FRA/ÆNDRET: Ukendt
BEMÆRKNING.: Nogle Dannebrogsstandere passer til flere højde flagstænger. Den rigtige længde på standeren, er 1/3 af stangens højde, men nogle vil gerne have den lidt længere, derfor valgmuligheden.
HOLDBARHED.: Det må forventes at standerens holdbarhed er omkring 10-12 måneder, afhængig af vind og vejr i løbe af vinteren også frost og islag. Standeren vil slå knuder, som skal bindes op straks de opstår, ellers kommer der flere (mange). Det vil være en god ide at nedtage standeren i de hårde vintermåneder. HUSK at de yderste 10% af standeren repareres gratis (afklippes) der betales kun for returportoen.

Se evt. standere i spc. størrelser.

Læs om landets flag her: Danmark

 

Størrelse og montering

Standeren leveres i disse størrelser:

100 cm – 150 cm – 200 cm – 250 cm – 300 cm – 350 cm – 400 cm – 450 cm – 500 cm – 600 cm – 700 cm
Alle leveres i samme 50 cm højde.

To flagkroge i alle størrelser: 

Andre størrelser ses under dannebrogsstander i speciel størrelse.

Standerens beskrivelse

En Dannebrogsstanger er en ny type til daglig brug på flagstangen, og den skal behandles som en vimpel. Forskellen på vimpel og stander ses både i længde og højde, da standeren er lavet 50 cm. i højden ved stangen, Klauber-Flag kan dog leverer standere i alle højder efter bestilling, (se alle flag – Dannebrogsstander). Vimplen er kun 22 – 24 cm. Standeren hejses som et flag da der er monteret flagclips i top og bund. Standeren bør have en længde på mindst 1/3 af stangens højde. Standeren bruges, hvor man ønsker mere fylde på stangen, eller hvor vimpler er for lange, den er mere holdbar end vimplen, på grund af at den ikke er så lang, men visse steder vil den dog også slå knuder nøjagtigt som vimplen. Intet hjælper 100% desværre.

 

Du kunne også være interesseret i...