FANESTANG MED SPYD

Fra 2.500,00 kr. pr. stk.

Nulstil
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Stangens oplysninger

Fanestangen er mørkbejset, med messing standard spyd. Stangen er delt på midten med et messing beslag, og der er en messing fod “dubsko” i bunden.

Fanestængerne er 35 mm i diameter, undtagen børnefanenstangen, den er 19 mm

Stangen leveres i fire højder, alle med standard spyd.

 

Stangens beskrivelse

Fanens udseende og fanedugens størrelse:
På faner skal stangen (eksklusive fanespydet) være ca. 2,5 gange fanedugens bredde. Den normale længde på fanestænger er 250 cm med Ø 35 mm til skoler, ungdomskorps og foreninger. En særlig stor fane med stang på 300 cm med Ø 35 mm benyttes navnlig af landsorganisationer, hovedforeninger og lignende.
Fanesnorene plus kvaster skal være lige så lange som fanedugen.
En fane har hverken en forside eller en bagside.
Felterne nærmest stangen er kvadratiske med sider, der er tre gange korsets bredde og de lange felter er rektangulære, hvor langsiderne er 1,5 gange stangfeltets mål. Disse mål overholdes for faneduge, men for en dug, der udsættes for hårdt vejr, tillægges ca. 3/4 korsbredde i totallængden til reparation ved ombøjning og ny søm, når dugen flosser.
På en fanedug er det tilladt at trykke eller brodere foreningens logo, navn m.v. Det skal udføres på en sådan måde, at det ikke dominerer eller dækker hele fanedugen og helst koncentreres i øverste stangfelt. Vi anbefaler, at I anvender en dobbeltdug, når I skal trykke eller brodere. Ellers vil jeres logo eller navn stå spejlvendt på den anden side af dugen.