Firmaprofil, åbningstider
og salgspolitik

Klauber-Flag leverer alle former for flag som dannebrogsflag, dannebrogsvimpler og dannebrogsstander  samt reklameflag af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

d
}

Åbningstider

NETBUTIKKEN: www.klauber-flag.dk besvares altid løbende.

TELEFONEN: mandag – torsdag 8:oo-16:oo og fredag 8:oo-12:00

IØVRIGT.: 
Som udgangspunkt, bedes du ALTID holde øje med hjemmesiden, den er altid opdateret.

Firmaet Klauber-Flag blev startet den 1 august 1928 af Martin Johan Laurits Klauber-Laursen, med navnet Randers Flag & Vimpelfabrik. Sammen med sin kone drev de sammen firmaet til hendes død, hvorefter Martin Klauber-Laursen alene, og meget aktivt, fra adressen Kærgade 21 i Randers, drev firmaet til sin død i 1980.

I 2020 er de gamle bygninger på Kærgade 21 revet ned, og er nu erstattet af et nyt paracelhus.

Den nuværende ejer af virksomheden, Tage Stig Nielsen, begyndte i firmaet år 1968.

I starten som kurèr mellem firmaet og de tilknyttede hjemmesyersker. Det varede imidlertid ikke længe, før interessen for den bredere forretningsgang i virksomheden tog overhånd, og Tage Stig Nielsen begyndte selv at designe nye modeller, ligesom han ofte var at finde i produktionen.

Vejen fra at kreere nye produkter og til selv at få dem solgt var ikke lang, og den nødvendige regnskabsindsigt var en naturlig følge af disse aktiviteter. Efter Martin Klauber-Laursens død i 1980 købte Tage Stig Nielsen virksomheden. Firmanavnet ændres fra Randers flag & vimpelfabrik til Klauber-Flag.

I 1985 var pladsforholdene på Kærgade 21 blevet for trange, og virksomheden flyttede i nye lokaler på Messingvej 60 også i Randers (i 2019 blev Kærgade 21 raget ned, og der er i dag opført en ny og moderne villa). Men allerede efter 5 år, i 1990, flyttede virksomheden lidt syd for Randers, ad “rutebilvejen” mod Århus, nemlig på Karlsbergvej 59, Askildrup, 8940 Randers SV. Her havde virksomheden til huse i “den gamle brugs”, der er et arkitektonisk spændende og kreativt miljø med bl.a. fritlagte bjælker og hanehånd.

Selv om Tage Stig Nielsen og hans samarbejdspartnere stadig behersker det gamle håndværk med skrædderkridt, saks og målebånd, så er Klauber-Flag i dag en tip-top moderne virksomhed, hvor EDB med tegneprogrammer af høj kvalitet er med til at styre produktionen og sikre, at kundernes logoer er 100% korrekte – hver gang.

Klauber-Flag vil også i fremtiden være at finde i sin niche. Her vil der fortsat blive produceret alle former for flag og vimpler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Men vort speciale vil fortsat være reklameflag i mindre oplæg, og internationale flag i ALLE STØRRELSER. Denne hjemmeside, viser et bredt udsnit af de flag som Klauber-Flag kan levere, men husk venligst på at kun de mest købte nationer lagerføres.

Klauber-Flag holder i dag til i Tyvdalen 10 i Randers, ikke mere end 500 m. fra Kærgade 21, hvor det hele begyndte. Her på kontoret sørger Tage for den daglige betjening, selve produktionen er overladt til extern systue, under daglig overvågning af Tage Stig Nielsen og hans mangeårige erfaring.

 

Overførsel fra udlandet

Overførsel fra udlandet sker til:
SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Mariagervej 47
8920 Randers NV
Telf.: +45 86405900
Fax.: +45 86405922
Kontaktperson:

Niels Hansen

Bank konto til Danske indbetalinger

9321 3215600806 SWIF/BIC adresse: KRONDK22 – IBAN nr: DK5493213215600806

Salgs- og leveringsbetingelser
Når du handler med Klauber-Flag, er du sikker på at få den bedste service, levering af den bedste kvalitet, og levering til den aftalte tid.

Alle priser på denne hjemmeside, er pr. enhed incl. moms, hvis andet ikke er angivet.

TILBUD.: Alle tilbud på hjemmesiden afregnes kontant med kort før afsendelse.

Forbehold.: Klauber-Flag tager forbehold for afvigende antal, mål, vægt, farver samt andre afvigelser på +/- 10% også fra evt. foto eller viste design. Da flagene i mange tilfælde bliver håndlavet, kan der være små forskydninger i syningerne, eller andre produktioner som ikke på nogen måde går ud over kvaliteten, men som kun er kosmetisk og derfor ses på nært hold, især ved de små størrelser. Da flag primært bruges i flagstænger af anselig højde, ses disse ikke når flaget er hejst på den stang hvor det høre hjemme. Skulle du på trods af vores kontrol have modtaget et produkt du ikke er tilfreds med, så send mig et foto med en beskrivelse af problemet, og jeg vender tilbage med min vurdering samt et svar.

Du vil typist modtage en bekræftelse på din bestilling pr. e-mail, heraf vil du kunne se din bestilling. Såfremt du måtte have rettelser hertil, bedes disse straks sendes til tage@klauber-flag.dk som minimum samme dag efter modtagelsen af bekræftelsen af hensyn til den aftalte leveringstid.

Der fremsendes for kundens regning og risiko, med Post Danmark eller GLS, til deres priser pluds et mindre gebyr, såfremt andet ikke tydeligt aftales ved ordreafgivelsen. Bestilles og betales via hjemmesiden, er der en fast fragtpris på 60,00 kr. Enkelte postnumre omkring Randers, leveres til halv pris, se herunder.

Returnering af korrekt leverede bestillinger skal først aftales med Tage Stig Nielsen på tage@klauber-flag,dk, senest 3 arbejdsdage fra modtagelsen, og Klauber-Flag forbeholder sig retten til modregnet et mindre beløb. Speciel producerede varer tages ikke retur.

Alle flag og vimpler der fremsendes til reperation faktureres til dagsprisen (få et tilbud på mail eller telefon). Returfragten af denne reparation afregnes også af kunden, til gældende takster på dagen.

Bestillinger over internettet, leveres i forhold til kundens bestilling, og kunden bliver orienteret om leveringstiden hvis denne er over 8 arbejdsdage, evt. modtagelse af forudbetaling og andre oplysninger vedr. bestillingen sendes pr. e-mail til den noterede adresse.

Nyhedsbreve fremsendes til din mailadresse efter behov, og det er muligt at afmelde fremtidige nyhedsbreve på det næste nyhedsbrev som du modtager fra Klauber-Flag. Det er ikke muligt at kontakte Klauber-Flag for at få dem til at afmelde fremtidige nyhedsbreve.

Efter forudbetaling til bank: 9321 konto: 3215 600 806 fremsendes uden fragtomkostninger. Ønskes betaling via mobilepay så ring på 86447260 og få oplyst telefonnr.

Der kan også betales med flere korttyper, og det koster kun 60,00 kr. pr. levering incl. moms og incl. div. administrationsomkostninger, heriblandt kørsel til post eller GLS indleveringssted. Boer du i Randers området, postnr.: 8900 + 8920 + 8930 + 8940 + 8960, vil leveringen koste 50% af fragtprisen, (pga. at der tidligere kunne afhentes på adressen).

Forkert pengeoverførsel udlignes på faktura der fremsendes til din mailadresse og forfalder til straks betaling.

Boer du på Grønland, Færøerne, Island eller andre steder i udlandet, skal du vælge at betale pr. faktura, da du dermed er sikker på at fragt og leveringsomkostninger er de rigtige. Du SKAL også oplyse om leveringen skal ske med fly eller skib, dette gør du under bemærkninger. Du vil blive kontaktet af Klauber-Flag på mail, hvori du bedes overføre det fulde beløb (incl. fragt og leveringsomkostninger) til Sparekassen Kronjylland (se til venstre herfor). Når Klauber-Flag har modtaget det fulde beløb, afsendes din bestilling som aftalt.

Vælger du bankoverførsel, bedes du foretage denne efter afgivelsen af din bestilling, og modtagelse af bekræftelse, hvor evt. fragt vil være tillagt. Dermed får du også din egen kvitering for overførslen fra dit eget pengeinstitut. Skriv venligst tydelig telefonnr. og navn på bankoverførslen, det gør det lettere for mig at placere det indkomne beløb.

Der kan betales med Dankort, Visa Dankort og MasterCard på www.klauber-flag.dk og ring venligst på 86447260 for mobilepay. Boer du på Grønland, Færøerne, Island eller andre steder i udlandet, skal du vælge at betale pr. faktura, da du dermed er sikker på at fragt og leveringsomkostninger er de rigtige. Du vil blive kontaktet af Klauber-Flag på mail, hvori du bedes at overføre det fulde beløb til Sparekassen Kronjylland (se til venstre herfor). Når Klauber-Flag har modtaget det fulde beløb, afsendes din bestilling som aftalt.

Billeder/foto på hjemmesiden.: De billeder eller foto som ses på hjemmesiden, må ikke på nogen juridisk måde benyttes af andre uden forudaftalt tilladelse fra Klauber-Flag. Skulle det modsatte blive tilfældet, vil der uden varsel fremsendes orientering fra min advokat. Samtidig kan jeg oplyse at ALLE OMKOSTNINGER afregnes med Klauber-Flag til omgående betaling.

Der kan IKKE betales med kort på adressen Tyvdalen 10, derfor afregnes med kontanter eller mobilepay for afhentning på adressen, faktura kan fremsendes til betaling. – ring for nærmere orientering – se vores åbningstid.