Firmaprofil, åbningstider
og salgspolitik

Klauber-Flag leverer alle former for flag som dannebrogsflag, dannebrogsvimpler og dannebrogsstander  samt reklameflag af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

d
}

Åbningstider

NETBUTIKKEN: www.klauber-flag.dk besvares altid løbende.

TELEFONEN: mandag – torsdag 9:oo-16:oo og fredag 9:oo-12:00

IØVRIGT.: 
Som udgangspunkt, bedes du ALTID holde øje med hjemmesiden, den er altid opdateret.

Overførsel fra udlandet

Overførsel fra udlandet sker til:
SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Mariagervej 47
8920 Randers NV
Telf.: +45 86405900
Fax.: +45 86405922
Kontaktperson:

Niels Hansen

Bank konto til Danske indbetalinger

9321 3215600806 SWIF/BIC adresse: KRONDK22 – IBAN nr: DK5493213215600806

Firmaet Klauber-Flag blev startet den 1 august 1928 af Martin Johan Laurits Klauber-Laursen, med navnet Randers Flag & Vimpelfabrik. Sammen med sin kone drev de sammen firmaet til hendes død, hvorefter Martin Klauber-Laursen alene, og meget aktivt, fra adressen Kærgade 21 i Randers, drev firmaet til sin død i 1980.

Her ses Martin Klauber-Laursen, Kærgade 21 fra 1980 og Tage Stig Nielsen.

    

Den nuværende ejer af virksomheden, Tage Stig Nielsen, begyndte i firmaet år 1973.

I starten som kurèr mellem firmaet og de tilknyttede hjemmesyersker. Det varede imidlertid ikke længe, før interessen for den bredere forretningsgang i virksomheden tog overhånd, og Tage Stig Nielsen begyndte selv at designe nye modeller, ligesom han ofte var at finde i produktionen.

Vejen fra at kreere nye produkter og til selv at få dem solgt var ikke lang, og den nødvendige regnskabsindsigt var en naturlig følge af disse aktiviteter. Efter Martin Klauber-Laursens død i 1980 købte Tage Stig Nielsen virksomheden. Firmanavnet ændres fra Randers flag & vimpelfabrik til Klauber-Flag.

I 1985 var pladsforholdene på Kærgade 21 blevet for trange, og virksomheden flyttede i nye lokaler på Messingvej 60 også i Randers (i 2019 blev Kærgade 21 raget ned, og der er i dag opført en ny og moderne villa). Men allerede efter 5 år, i 1990, flyttede virksomheden lidt syd for Randers, ad “rutebilvejen” mod Århus, nemlig på Karlsbergvej 59, Askildrup, 8940 Randers SV. Her havde virksomheden til huse i “den gamle brugs”, der er et arkitektonisk spændende og kreativt miljø med bl.a. fritlagte bjælker og hanehånd.

Selv om Tage Stig Nielsen og hans samarbejdspartnere stadig behersker det gamle håndværk med skrædderkridt, saks og målebånd, så er Klauber-Flag i dag en tip-top moderne virksomhed, hvor EDB med tegneprogrammer af høj kvalitet er med til at styre produktionen og sikre, at kundernes logoer er 100% korrekte – hver gang.

Klauber-Flag vil også i fremtiden være at finde i sin niche. Her vil der fortsat blive produceret alle former for flag og vimpler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Men vort speciale vil fortsat være reklameflag i mindre oplæg, og internationale flag i ALLE STØRRELSER. Denne hjemmeside, viser et bredt udsnit af de flag som Klauber-Flag kan levere, men husk venligst på at kun de mest købte nationer lagerføres.

Klauber-Flag holder i dag til i Tyvdalen 10 i Randers, ikke mere end 500 m. fra Kærgade 21, hvor det hele begyndte. Her på kontoret sørger Tage for den daglige betjening, selve produktionen er overladt til extern systue, under daglig overvågning af Tage Stig Nielsen og hans mangeårige erfaring.

Klauber-Flag er i dag primært en netbutik, hvor du altid kan kontakte Tage i åbningstiden og få svar på spørgsmål, afgive en bestilling på reklameflag eller lave en aftale om et besøg. Vær opmærksom på at der i dag ikke er lager på adressen.

Hilsen Tage Stig Nielsen