DANNEBROGSVIMPEL – Den gamle type – I ORLOGSRØD

Fra 93,75 kr. pr. stk.

Nulstil

Oplysninger

AFSENDES: Fra lager
FORHOLD: Vimplen er ca. 22 cm bred, og længden bør være ca. 1/2 stanghøjde.
BEM.: Vimplen er monteret på en vimpelstang, din line bør have en flagkrog med normal hul (40 mm), og en med oval hul (47 mm) for at kan hejse. Det kunne også være at du kunne bruge en “vimpelskåner” for at mindske knuderne, helt undgå dem kan du ikke.
HOLDBARHED.: Det må forventes at vimplens holdbarhed er omkring 10-12 måneder, afhængig af vind og vejr i løbe af vinteren også frost og islag. Vimplen vil slå knuder, som skal bindes op straks de opstår, ellers kommer der flere (mange). Det vil være en god ide at nedtage vimplen i de hårde vintermåneder. HUSK at de yderste 10% af vimplen repareres gratis (afklippes) der betales kun for returportoen.

Læs om landets flag her: Danmark

Længde

Vimplen leveres i disse længder:

100 cm – 150 cm – 200 cm – 250 cm – 300 cm – 450 cm – 400 cm – 450 cm – 500 cm – 550 cm – 600 cm – 700 cm – 800 cm – 900 cm – 1000 cm

Alle er ca 22 cm brede ved stangen.

Beskrivelse

Da det ikke er pænt at have en tom flagstang stående, kan man hejse en dannebrogsvimpel, når man ikke bruger flaget. Vimplen bør være hejst dag og nat, og kun tages ned når flaget skal hejses. Vimplen er monteret med en vimpelstang, hvortil flagclipsene på linen passer, den clips der er monteret på linen fra knoppen, skal have et aflangt hul med en slids i, således at stangen kan skubbes op i dette hul og låses med clipsen fra nedhalerlinen. Vimplens længde er det halve af stanges højde.
Vimplen skal kunne bevæge sig frit i alle retninger. Vimplen bør ikke være hejst med knuder, dette er svært at undgå, men der findes mange gode løsninger på dette problem, der er såkaldte vimpelskånere i handelen, men en vimpel fra Klauber-Flag er produceret i bedste kvalitet nemlig vævet spunpolyester på 155 gr. pr. m2.
Intet hjælper dog i alle tilfælde. Ofte er problemet, at stangen står placeret således, at der er meget turbulens omkring stangen, og dette er skyld i knuderne. Vores bedste erfaring mod dette problem er en vimpel, som er en smule kortere, eller prøv en Dannebrogsstander dette kan evt. hjælpe og koster ikke ekstra.

Vimpelskåner

Montering af vimpelskåner: Læg vimplen på et bord og gør som noteret. Vimplens spids føres op og ned igennem slidserne. Vimplen glattes ud mellem hver slids, og til sidst strammes det lidt til, således at vimplens midterstribe er lige.

  • Monteringsvejledning
  • ned igennem slids 1 indtil bredden udfylder slidsen
  • op igennem slids 3
  • ned igennem slids 2
  • op igennem slids 1
  • ned igennem slids 3
  • op igennem slids 5
  • ned igennem slids 4
  • op igennem slids 3
  • ned igennem slids 5

Efter montering skal der være 20 – 30 cm fri længde fra bunden af vimpelskåneren til spidsen. Forkert placering kan reducere virkningen.

 

Montering på vimpelstang

 

Montering af flagkroge

Hvis du tilføjer “ophæng med flagkroge” til din bestilling, så erstattes vimpelstangen med 2 stk flagkroge, således at din vimpel skal hejses som et flag.

Du kunne også være interesseret i...