DANNEBROGSSTANDER – SPECIEL STØRRELSE

Fra 112,50 kr. pr. stk.

Nulstil

Oplysninger

AFSENDES: 6 – 8 dage

FORHOLD: Se den enkelte stander
FRA/ÆNDRET: Ukendt
BEMÆRKNING.: Nogle Dannebrogsstandere passer til flere højde flagstænger. Den rigtige længde på standeren, er 1/3 af stangens højde, men nogle vil gerne have den lidt længere, derfor valgmuligheden. Ønsker du en lille forkant på standeren, så læs venligst andet faneblad.

 Læs om landets flag her: Danmark

Størrelse og montering

Størrelse i cm (L x H):

240×80 – 400×75 – 400×100 – 400×150 – 475×75 – 500×100 – 550×150 – 600×100 – 700 x 210

To flagkroge i alle størrelser:

Søger du en størrelse der ikke ses, så kontakt Klauber-Flag, for ny størrelse. Størrelsen vil da fremover være standard her.

Spids eller "lille forkant"

Normalt vil disse standere ende i en normal spids for denne type.
Men hvis du ønsker at standeren skal have en “lille forkant” på f.eks. 20 cm højde, for ikke at slå knuder, kan dette lade sig gøre.
Du skal bare tilvælge den højde “forkant/spids” du ønsker, ved at lægge den i kurven, gå til kurven for at tjekke dit valg.
Du kan IKKE vælge en forkant uden stander, da forkanten skal monteres på en stander.

Beskrivelse

En Dannebrogsstanger i spc. størrelse kan være anvendelig på udsatte steder eller hvor man bare vil have noget mere fylde på stangen. Standeren hejses som et flag da der er monteret flagclips i top og bund. Standeren bør have en længde på mindst 1/3 af stangens højde. Standeren bruges, hvor man ønsker mere fylde på stangen, eller hvor vimpler er for lange, den er mere holdbar end vimplen, på grund af at den ikke er så lang, men visse steder vil den dog også slå knuder nøjagtigt som vimplen. Intet hjælper 100% desværre.

Kan du ikke finde den størrelse du ønsker, så kan Klauber-Flag lave den og det vil da være en standart vare her på siden.

Du kunne også være interesseret i...