Spørgsmål og svar

VOGNFLAG

Fra 37,50 kr. pr. stk.

Nulstil
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Vognflaget leveres komplet incl. beslag, stang og dannebrogsflag.
Beslaget er med løs tap, som stangen monteres i, der er klæbe tape på bagsiden, og 4 stk. skruehuller. Derefter kan stangen tages af og på efter behov, både på ruder, murværk og campingvogn.
Vær at vide Flaget leveres i bedste flagdug, 155 gr. polyester, nøjagtig som de store dannebrogsflag derfor kan det garanteres at flaget ikke falmer (mit eget er brugt flittigt i over 20 år). Når du har monteret flaget på stangen, er det en god ide at fastgøre det til samme stang.
Formålet med vognflaget var fra starten at vise vennerne at når flaget var ude, så var vi klar til besøg. Samtidig bør man respektere at familien vil have lidt tid til sig selv når flaget er taget ind.

DET ER VIGTIGT at stedet hvor du vil placere beslaget er plant og grundigt rengjort. Husk også på at du kun har èt forsøg når pladen skal placeres.

Vognflaget kan supleres med et gæsteflag for det/de land man besøger. Du kan også få lavet et par klubflag. Herunder ses et af mine mange besøg i Norge samt flaget for den hyggelige forening The Free Birds (de Frie Fugle).


OBS.: Den røde knop leveres IKKE med, det er egen montering.

Du kunne også være interesseret i...