Bordflag & stænger

BESKRIVELSE: Her findes alle bordflagflag, over 250 nationer. Bordflaget leveres i polyester, alle er trykt og med line, til montering på stangen. Pga. ferie, kan der vare 2-3 dages længere tid før afsendelse.
STØRRELSE OG (STANGHØJDE): 8 x 5 (20 cm) – 16 x 10 (40 cm) – 25 x 15 (60 cm) – Danmark kan også leveres i størrelserne 12 x 7 (30 cm) – 18 x 12 (50 cm).
KVALITET: Polyester, Danske flag er stadig i silke, blandet levering kan forekomme.
BEM.: 20 cm stang kan købes på sort marmor fod, og 40 cm stang kan købes på lys marmor fod
Der leveres kun flaget. KLIK HER for også at købe en bordstang.

Viser alle 13 resultater

BORDFLAG er den perfekte måde at "vise flaget" overfor en udenlandsk kunde ved et vigtigt møde.
Det er også den rigtige dekoration på bordet til alle fødselsdage og andre mærkedage. Har en medarbejder på kontoret fødselsdag, så sæt bordflaget på skriveboret.
Gem ikke bordstangen med flaget væk i et skab, lad det stå til daglig glæde for dig og din familie. Eller som et synligt bevis på de lande virksomheden handler med.
Bordflagene leveres i de noterede mål, uanset de viste billeder.
KVALITET BEM.: Da det ikke længere er muligt at skaffe de silkebånd som bordflagene tidligere blev trykt på, har leverandøren fundet en polyester erstatning. Denne erstatning er dog lidt kraftigere. Dette betyder at der nu kan trykkes uden gennemskin. Men samtidig vil der i overgangsperioden blive solgt i begge kvaliteter, (både fra leverandøren og Klauber-Flag) så længe den gamle kvalitet haves, og til den bliver erstattet af den nye. Klauber-Flag har ingen indflydelse på ovennævnte, og beklager hvis det giver problemer. Alternativet vil være at droppe bordflagene, men det ser jeg ingen grund til. Leverandørens lager opfyldes med den nye kvalitet løbende, så det er et spørgsmål om tid, så er "to kvalitets problemet" løst.