FACADEFLAG

Fra 37,50 kr. pr. stk.

Nulstil
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beslag og flag størrelse

Komplet sæt består af: Beslag, stang og dannebrogsflag.

AFSENDES: 2 – 4 dage.

STØRRELSE: Stang 65 x ø18 mm. – flag: 50 x 38 cm. – beslag: ca. 5 x 12 cm.
MATERIALE: Plast beslag og stang – 155 gr polyester flag.
Reklameflagene er med retvendt tryk på DECOR (dobbeltsidet) og med kanal lukket i top. HUSK at fremsende brugbar fil (skal fremsendes for sig).

Det er vigtigt at læse monteringen på andet faneblad.

Beslagets beskrivelse

Facade flaget leveres komplet incl. beslag, stang og dannebrogsflag.
Beslaget er med løs tap, som stangen monteres i, der er klæbe tape på bagsiden, og 4 stk. skruehuller. Derefter kan stangen tages af og på efter behov, både på ruder, murværk og campingvogn.
Vær at vide Flaget leveres i bedste flagdug, 155 gr. polyester, nøjagtig som de store dannebrogsflag derfor kan det garanteres at flaget ikke falmer (mit eget er brugt flittigt i over 20 år). Når du har monteret flaget på stangen, er det en god ide at fastgøre det til samme stang. Flaget bliver monteret med en spc. bred løbegang, som du bedes fastgøre til stangen med en lille skrue eller lignende.
Formålet med vognflaget var fra starten at vise vennerne at når flaget var ude, så var vi klar til besøg. Samtidig bør man respektere at familien vil have lidt tid til sig selv når flaget er taget ind.

 

Vigtigt før montering

DET ER VIGTIGT at stedet hvor du vil placere beslaget er plant og grundigt rengjort.

Husk også på at du kun har èt forsøg når pladen skal placeres.

Placer evt. beslaget således at den øverste kant er skubbet op under en evt. “tagrende”, så er du mere sikker på at beslaget bliver der.

Egne foto

OBS.: De røde knopper leveres IKKE med, det er egen montering.

Andre vognflag

Vognflaget kan suppleres med et gæsteflag for det/de land man besøger (skal være 50 cm med løbegang). Du kan også få lavet et par klubflag. Under foto ses et af mine mange besøg i Norge samt flaget for den hyggelige forening The Free Birds (de Frie Fugle).

Du kunne også være interesseret i...