Spørgsmål og svar

Hurraflag i stof

BESKRIVELSE: Her finder du det velkendt hurraflag i stof, som er monteret på en træpind. Et klassisk hurraflag til livets mange festlige lejligheder. Der kan leveres ca 92 nationer.
KVALITET: Stof 110 gr vævet polyester, størrelse ca. 30 x 45 cm (uanset viste størrelse), monteret på en 60 x ø 0,8 cm natur pind, med 3,5 cm “gylden” plasttop, anvendelse læs nederst på siden.
AFSENDELSE: 1 – 2 dage, men der kan være enkelte undtagelser.

Viser alle 2 resultater

ANVENDELSE.: Hurraflag eller vifteflag i stof, har mange anvendelser. Vi kender alle det syn der mødet os når der er fødselsdag i familien, og der er pyntet op med flag i haven, her er det godt med et stofflag som kan tåle det danske vejr, og som kan bruges igen og igen.
Med over 80 nationer, kan der nu pyntes op med alle nationer, så vi kan byde alle velkommen med Deres eget flag.
Hurraflaget i stof er også anvendelig flere gange, når du byder familiemedlemmer, venner eller andre hjem fra en lang udenlandsrejse hvor I skal mødes i lufthavnen. Det er ikke godt når papirflaget er gået itu, det sker ikke med dette flag der leveres i stof.
Hurraflaget er også super anvendelig til sports events, da det ikke fylder meget under transporten, men har en stor synlig værdi under arengementet.
Med andre ord, flaget kan bruges over alt, og det holder næsten evigt.