Spørgsmål og svar

TILLÆG FOR KORS PÅ VIMPLER

Fra 200,00 kr. pr. stk.

Nulstil
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Oplysninger

HVIS DU ØNSKER din vimpel leveret med enkelt kors (gælder ikke dannebrogs vimpler, disse leveres med kors) eller dobbelt kors, så skal du foretage dit valg her.
Har du eks. lagt den 2 farvet stribet Bornholmer vimpel i kurven, og gerne vil have denne med kors, så tilføjer du “tillæg for enkelt kors”. Ønsker du eks. istedet den 3 farvet vimpel fra Bornholm, så tilføjer du “tillæg for dobbelt kors).
Sådan skal du gøre ved alle de vimpler som både kan leveres som kors vimpler og stribede vimpler, hvis du ønsker disse med kors. Hvis der ikke foretages dette tillæg, så leveres en stribet vimpel.

 

Derfor dette tillæg

Tillæget skal ses i lyset af at det er meget tidskrævende at sammensy disse smalle strimler stof på de store industrisymaskiner der bruges i dag. Jeg og systuen takker for din forståelse.
Samtidig kan jeg oplyse at Danmark er det eneste land i norden der konsekvent benytter kors vimplen, hvorimod vores andre nordiske brødre stort set bruger den stribede type, men har mulighed for at tilvælge korset.
Derfor skal du aktivt vælge om du vil have korset med på vimplen.

Dette tillæg gælder KUN for de udenlandske og Bornholmske vimpler der kan leveres med enkelt kors og dobbelt kors. På disse typer vil du have denne valgmulighed.
Tillæget gælder selvfølgelig IKKE for den danske vimpel, den leveres altid med enkelt kors.
Foretager du IKKE dette tillæg, leveres de berørte vimpler kun i stribet udgave
2 stribet vimpel skal tillægges enkelt kors.
3 stribet vimpel skal tillægges dobbelt kors.

Du kunne også være interesseret i...