Spørgsmål og svar

RAVNEFLAGET – TILBUD

566,25 kr. 453,00 kr. pr. stk.

Beskrivelse

Ravnen, Ravnebanneret eller Ravneflaget (Oldnordisk: hrafnsmerki; Middelengelsk: hravenlandeye) var et flag båret af forskellige vikingehøvdinger og andre skandinaviske herskere i løbet af 9., 10. og 11. århundrede. Flaget var, som afbildet i nordiske illustrationer, groft trekantet med en afrundet yderkant, hvor der hang frynser. Formen minder om de “vejrhaner”, som var på vikingernes langskibe.
Flaget var rødt eller rødgult med et anker langs overkanten. I flaget var der en sort eller mørkeblå ravn, og langs kanterne var der en bort. Ravnen kan være et symbol på Odin, der ofte blev afbildet med sine to ravne Hugin og Munin. Dette skulle skabe frygt blandt fjenden, da man påberåbte sig Odins magt. Det berettes, at flaget blev brugt af Regnar Lodbrog og hans sønner samt af Knud den Store og Harald Hårderåde.
Roskilde Museum har en stump af en bronzevindfløj med en ravn, som gnaver en menneskeknogle.
Om flaget Ravnen sagde man, at når den slog med vingerne, så spåede det sejr for danerne.

BEMÆRKNING.: Da dette flag produceres som et enkelt nationalflag, vil 1 stk altid blive meget dyr, derfor vil det være en fordel for dig/jer, hvis I er nogle stykker der bestiller samme størrelse samtidig. Send mig en mail, og I vil få et tilbud. Eksempelvis vil 5 stk på 30 x 20 cm koste under 250,00 kr med moms. 

MEDMINDRE andet aftales, leveres motivet printet eller påsyet (afhænig af størrelsen), på en kvadratisk flagdug, som vist i rød og sort. Der kan leveres andre motiver i andre/flere farver, men så bliver prisen som produktion af reklameflag (prisen bestemmes da af størrelse og antal) send mig en mail, og du går en pris

ALTERNATIVET er at du her på siden køber flagdug i de farver og størrelser som du ønsker, og derefter selv tegner motivet og syer det færdig. Du finder flagdug ved at skrive dette under luppen øverst til højre, og tryk enter. Husk at købe stof til motivet, til både for og bagside, da bliver motiver pænest når du er færdig.

Du kunne også være interesseret i...