Spørgsmål og svar

JULETRÆ I LYS – TIL DØR

618,75 kr. pr. stk.

5 på lager

Beskrivelse

SMUKT JULETRÆ TIL DØREN MED 120 LED LYS I VARM HVID

Giv dine gæster en varm velkomst i den kolde juletid.

Fairybell er et smukt belyst juletræ til hoveddøren og i mørket får du et smukt lyset juletræ med 120 glittrende LED-lys, fordelt over døren. Kan bruges både inde og  ude. Kan også monteres på en glasdør, så ses “juletræet” både udefra og indefra.

Fairybell juletræet er modstandsdygtigt over for alt slags vejr. Efter juletiden kan juletræet gemmes i den originale boks, så du har glæde af det i mange år. Fairybell leveres som standard med justerbare universal fastgørelsesremme og er derfor let at fastgøre til de fleste døre uden at skade disse.

Fairybell er monteret med 120 LED-lys som takket være sofistikeret fordeling giver en enorm effekt i mørket. De 120 lamper er forbundet med en speciel vejrbestandig 24 volt transformer med en ledning på 3 meter lang, så du nemt kan tilslutte dig til nærmeste stikkontakt. Montering af en Fairybell 1D 201CM-120LED tager omkring 5 til 10 minutter, og så behøver du ikke gøre noget andet med det.

Specifikationer

Specifikationer:

Farve på lys: Varm hvid
Farve på metalstellet: Sort
Antal lys: 120 LED lys
Mål: H 210 cm, B 75 cm
Strømkilde: 220-240V
IP Klasse: IP64 (til udendørs brug) Husk at beskytte transformer mod vand !

Da det er et restparti

KAN OGSÅ TILBYDES.:

JULEFLAG er et nyt spændende produkt hos Klauber-Flag.
Du kan nu hejse et stort flot juleflag med rød eller blå baggrund samt med forskellige motiver, hvorpå den travle julemand med sækken fuld af gaver helt sikkert vil gøre alle glade i den travle juletid.

Du kunne også være interesseret i...