Spørgsmål og svar

DANNEBROGSVIMPEL 10+ – Den gamle type

Fra 637,50 kr. pr. stk.

Nulstil

Beskrivelse

DANMARK 10+ er perfekt til foreninger og lignende der skal bruge over 10 stk af samme størrelse. Husk, at hvis du skriver 3 i antal og lægger dem i kurven, så betaler du for 30 stk osv.

Da det ikke er pænt at have en tom flagstang stående, kan man hejse en dannebrogsvimpel, når man ikke bruger flaget. Vimplen bør være hejst dag og nat, og kun tages ned når flaget skal hejses. Vimplen er monteret med en vimpelstang, hvortil flagclipsene på linen passer, den clips der er monteret på linen fra knoppen, skal have et aflangt hul med en slids i, således at stangen kan skubbes op i dette hul og låses med clipsen fra nedhalerlinen. Vimplens længde er det halve af stanges højde.
Vimplen skal kunne bevæge sig frit i alle retninger. Vimplen bør ikke være hejst med knuder, dette er svært at undgå, men der findes mange gode løsninger på dette problem, der er såkaldte vimpelskånere i handelen, men en vimpel fra Klauber-Flag er produceret i bedste kvalitet nemlig vævet spunpolyester på 155 gr. pr. m2.
Intet hjælper dog i alle tilfælde. Ofte er problemet, at stangen står placeret således, at der er meget turbulens omkring stangen, og dette er skyld i knuderne. Vores bedste erfaring mod dette problem er en vimpel, som er en smule kortere, eller prøv en Dannebrogsstander dette kan evt. hjælpe og koster ikke ekstra.

Du kunne også være interesseret i...