DANNEBROGSVIMPEL 10+ – Den gamle type

Fra 700,00 kr. pr. stk.

Nulstil

Oplysninger

AFSENDES: Lager
FORHOLD: Vimplen er mellem 18 og 23 cm bred, og længden bør være ca. 1/2 stanghøjde.
FRA/ÆNDRET: Ukendt
BEM.: Vimplen er monteret på en vimpelstang, din line bør have en flagkrog med normal hul (40 mm), og en med oval hul (47 mm) for at kan hejses, eller 2 stk. med oval hul (47 mm).

Læs om landets flag her: Danmark

Størrelse og montering

Vimplen leveres i disse længder:

100 cm – 150 cm – 200 cm – 250 cm – 300 cm – 450 cm – 400 cm – 450 cm – 500 cm – 550 cm – 600 cm – 700 cm  – Alle er ca 22 cm brede ved stangen.

Læs i øvrigt under Dannebrogsvimpel.

MONTERING PÅ VIMPELSTANG

  

Hvad leveres

DANMARK 10+ er perfekt til foreninger og lignende der skal bruge over 10 stk. af samme størrelse.
Husk, hvis du skriver feks. 3 i antal og lægger dem i kurven, så betaler du for 30 stk. osv.
Dette er fordi der leveres i “bundter” af 10 stk.

Da det ikke er pænt at have en tom flagstang stående, kan man hejse en dannebrogsvimpel, når man ikke bruger flaget. Vimplen bør være hejst dag og nat, og kun tages ned når flaget skal hejses. Vimplen er monteret med en vimpelstang, hvortil flagclipsene på linen passer, den clips der er monteret på linen fra knoppen, skal have et aflangt hul med en slids i, således at stangen kan skubbes op i dette hul og låses med clipsen fra nedhalerlinen. Vimplens længde er det halve af stanges højde.
Vimplen skal kunne bevæge sig frit i alle retninger. Vimplen bør ikke være hejst med knuder, dette er svært at undgå, men der findes mange gode løsninger på dette problem, der er såkaldte vimpelskånere i handelen, men en vimpel fra Klauber-Flag er produceret i bedste kvalitet nemlig vævet spunpolyester på 155 gr. pr. m2.
Intet hjælper dog i alle tilfælde. Ofte er problemet, at stangen står placeret således, at der er meget turbulens omkring stangen, og dette er skyld i knuderne. Vores bedste erfaring mod dette problem er en vimpel, som er en smule kortere, eller prøv en Dannebrogsstander dette kan evt. hjælpe og koster ikke ekstra.

 

Du kunne også være interesseret i...