Stats flag

HER PÅ SIDEN vises kun de statsflag som i dag kan leveres. Hvis et land har et statsflag, så skal du finde det pågældende land, under “national flag” eller “dekorationsflag” og søge der, men det er ikke sikkert det kan leveres.
BESKRIVELSE: Danmark og andre lande har to flag, et civil flag og et stats flag.  I mange lande er stats- og civil flaget ens, men ofte er der et meget dekorativt motiv på stats flaget. Søger du et der ikke er på listen, så send mig en mail.
TILBUD.: Der er kun tilbud på Argentina Stat og Danmark Stat. Der er 50% rabat  på enkelte størrelser. Monteringen kan afvige fra de herunder viste. 

Viser alle 9 resultater

ANVENDELSE.: Et stats flag anvendes hovedsagelig fra offentlige bygninger, eller stæder med særlig tilladelse. Generelt må jeg henvise til overskriften "Flag info" og afsnittet flagning med dannebrog og internationale flag, her får du alle relevante oplysninger.
Har du spørgsmål, så klik på den orange lodrette bjælke i højre side.

MONTERING: Løbegang 30 til 50 cm  snorløkker 50 til 100 cm eller flagkroge fra 125 cm  - Ejelets, sejlringe eller messingringe kan monteres på størrelser fra 30 til 100 cm HUSK at skrive denne montering under bemærkninger når du bestiller.