Spørgsmål og svar

Papirflag & kageflag

BESKRIVELSE KAGEFLAG: Disse flag er velegnet til fødevare og er utrolig populær til fødselsdage og receptioner. Byd dine udenlandske kunder velkommen til frokostboret med et “kageflag” som pynt.
KVALITET: Kraftig papir, størrelse 48 x 30 mm (uanset viste størrelse), monteret på 75 mm miljøvenlig plast pind. Der leveres 10 stk i pose af samme nation.
BESKRIVELSE PAPIRFLAG: Her finder du det gode gamle papirflag, som er monteret på en hvid plastpind. Et klassisk papirflag til livets mange festlige lejligheder. Der kan leveres ca 100 nationer.
KVALITET: Kraftig papir, størrelse 27 x 20 cm (uanset viste størrelse), monteret på en 45 x ø 0,5 cm hvid miljøvenlig plast pind, anvendelse læs nederst på siden.
AFSENDELSE: 1 – 2 dage, men der kan være enkelte undtagelser.
MÆNGDE.: Ved køb af 25 stk, eller derover, af samme nation, send en mail.

Viser alle 6 resultater

ANVENDELSE.: Papirflaget har stadig mange anvendelser. Vi kender alle det syn der mødet os når der er fødselsdag i familien, og der er pyntet op med flag over alt, eller vi bliver modtaget i lufthavnen med viftende flag. Nu kan du vælge over 100 nationer. Med så mange forskellige flag, kan der nu pyntes op med alle nationer i alle hjem, så vi kan byde alle velkommen med Deres eget flag.
Det er ikke godt når papirflaget er gået itu, det sker ofte ved overdrevne bevægelser eller efter i regnvejr, her skulle der nok have været valgt et hurraflag i stof, som kan købes her fra hjemmesiden.