Dekorationsflag

BESKRIVELSE: Her finder du prisbillige nationalflag, også kaldet Dekorationsflag. Hvis flaget er med motiv, leveres dette for det meste. Her leveres over 132 nationer, mangler der et, så send en mail.
KVALITET: Stof 110 gr vævet polyester, størrelse ca. 90 x 150 cm (alle nationer), monteret med sejlring i top og bund, (se billede herunder).
AFSENDELSE: 1 – 2 dage, men der kan være enkelte undtagelser. Søger du et flag du ikke ser, så send mig en mail, det kan måske skaffes.
BEMÆRKNING til reperation.: Der er ingen reparation på disse flag.
BEMÆRKNING til holdbarheden: Dekorationsflagene bør kun kortvarigt hænge udendørs.
TILBUD.: Prøv at se om dit national flag er på tilbud, ved at klikke på “T” derefter på UDSALG’s mærket. Derefter vælger du nation og størrelse – er du heldig ??
Sejlring som er i top og bund.:

Viser det 1 resultat

ANVENDELSE.: Dekorationsflaget har stadig mange anvendelser, selv om det har en begrænset holdbarhed ved vedvarende brug udendørs. Det kan med fordel bruges til store events, indmarch til fods eller til hest. eller blot som vægdekoration på værelset eller i virksomheden. Skal du holde et "OL", så er disse flag super til at byde deltagerne velkommen samt ved præmieoverrækkelserne.